Expertise & Diensten


Expertise:

Door de jaren heen heb ik een brede kennis en ervaring opgedaan in klussen, bouw –en renovatieprojecten die ik heb uitgevoerd. U kunt bij mij terecht voor:


- timmerwerkzaamheden

- metselwerkzaamheden

- aanbouwen, carports en overkappingen

- badkamer en toiletrenovaties

- tegelwerkzaamheden

- dakvensters en dakkapellen

- vervangen kozijnen

- maken van maatkasten

- afhangen van deuren

- het renoveren  van trappen


 

Staat uw bouw –of verbouwingswens hier niet bij? Neem even contact met me op, dan kunnen we bekijken wat ik voor u kan betekenen.


Voor een overzicht van reeds gerealiseerde projecten en ervaringen van klanten die u voorgingen, klik hier voor  ‘gerealiseerde projecten’.Tarieven:

Voor elke klus of dienst hanteer ik een passend tarief dat marktconform is. Bent u benieuwd hier naar, neem dan contact met me op en vraag naar de mogelijkheden. Samen bespreken we welke wensen u heeft en op welke manier deze te realiseren zijn.Diensten:

Naast de praktische uitvoering van verschillende typen klussen, bouw– en renovatieprojecten (zie bovenstaande), bied ik ook een breed scala aan ondersteunende diensten.


•Concretiseren van uw wensen

U wil uw woning gaan verbouwen en zou graag eens sparren met een bouwkundige over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Graag denk ik in deze fase met u mee over uw wensen en de verschillende mogelijkheden om deze te realiseren. Indien gewenst kan ik uw wensen tot leven brengen in een 2D en 3D tekening, waardoor u een beter beeld krijgt.

Ten slotte kan ik ook voor u doorrekenen welke kosten verbonden zullen zijn aan de realisatie van de gewenste plannen.•Uitwerking, voorbereiding en tekenwerk

Bouwen en verbouwen vraagt om een goede voorbereiding. Hierbij moet u denken aan het inzichtelijk maken van details om stagnatie tijdens de uitvoering te voorkomen. Maar ook aan het inventariseren en bestellen van de benodigde materialen. Dit laatste tegen een zo scherp mogelijk tarief, om onnodige kosten te besparen. Ook wat dit in aangaat, kan ik u ontzorgen.•Aankoopadvies:

U heeft een koopwoning op het oog, die nog niet helemaal aan uw wensen voldoet. Misschien wilt u een uitbouw realiseren of het sanitair vernieuwen? U vraagt zich af wat de mogelijkheden zijn en welk kostenplaatje daaraan verbonden is. In dat geval kunt u een beroep doen op mijn expertise. Ik ga met u mee om de woning te bezichtigen en uw wensen te bespreken. U ontvangt van mij een bouwkundige onderbouwing met de verwachte kosten en indien gewenst de bouwtekeningen. 

•Woningaanpassingen

Om langer in uw woning te kunnen blijven wonen is het soms noodzakelijk een beugel te plaatsen of een drempelhulp te installeren. Hierin kan ik u advies geven en de gewenste aanpassingen vervolgens ook voor u uitvoeren.