Over mij


Mario Elbers, dat is mijn naam en tevens de naam van het bedrijf wat ik in april 2017 heb opgericht. Ik ben geboren in 1980 in Overloon en woon nu samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Venray.Opleiding:

Mijn bouwkundige opleiding begint als kleine jongen in de leerschool bij mijn vader waarin ik mezelf verschillende praktische vaardigheden zoals metselen, timmeren en tegelzetten eigen heb gemaakt. In de jaren die volgden, heb ik daar de volgende professionele opleidingen aan toegevoegd:


- MTS-bouwkunde te Helmond

- HTS-bouwkunde te Arnhem

- Cursussen tot VCA-Vol en EPA-adviseurWerkervaring:

Ik ben mijn professionele carrière begonnen als timmerman en metselaar bij een aannemer.

Na de HTS-bouwkunde ben ik enkele jaren werkzaam geweest bij diverse bedrijven in de rol van tekenaar/ werkvoorbereider/ projectleider en uitvoerder. Tot mijn taken behoorden:


- het opnemen en uitwerken van werken

- het maken van begrotingen

- het vervaardigen van werktekeningen

- het inkopen van materialen en inschakelen van onderaannemers

- het coördineren van onderaannemers
 Waarom ik koos voor mijn eigen bouwbedrijf:

In de kantoorfuncties die ik had, miste ik de praktische uitvoering. Ik wilde me niet alleen bezighouden met de voorbereidende taken, maar ook graag actief betrokken zijn bij het tot stand brengen van de projecten. Dat bleek in loondienst lastig te combineren in één functie. Zodoende heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten. Dit biedt mij immers de kans om me bezig te houden met beide aspecten van een bouwproject. Daarnaast merkte ik in mijn kantoorfuncties dat lange communicatielijnen bij bouwprojecten regelmatig voor veel ruis zorgen. Ik ben van mening dat dit anders moet en anders kan. Door in mijn eigen bedrijf theorie en uitvoering te combineren in één persoon. Dit stelt mij immers in staat om korte lijnen te voeren met u als opdrachtgever en de andere betrokken partijen. Met mijn brede kennis en ervaring, kan ik al uw bouwkundige wensen realiseren van A tot Z; van eerste schets tot oplevering.